הפקולטה למדעי הרוח

ברוכים הבאים לפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת בר-אילן, המתפתחת ומתחדשת כל הזמן בחזיות המחקר וההוראה בארץ ובעולם. הפקולטה מכילה שתיים עשרה מחלקות, תשע ספריות מחלקתיות, ומציעה עשרות תוכניות לימוד לתואר הראשון, תארים מתקדמים, תוכניות חוץ, לימודי תעודה ותוכניות נוספות.

חברי הסגל והצוות חולקים תשוקה להבנת השירים, הסיפורים, עבודות האמנות, והיצירות הנלמדות. מאמריהם מתפרסמים בכתבי העת המובילים בעולם והם מוזמנים באופן תדיר להרצות וללמד באוניברסיטאות היוקרתיות ביותר, מטרתם לעזור לסטודנטים לראות את העולם מנקודת מבט תרבותית והיסטורית שונה המאפשרת להם לעורר את הסקרנות והדמיון של כל סטודנט.

תוכניות הלימוד בפקולטה פותחות אפיקי ידע רבים ושונים המעוררים סקרנות ואתגר, ומאפשרים לכל סטודנט להעמיק, ללמוד ולחקור מגוון נושאים כמו - היסטוריה, ערבית, תרבות צרפת, פילוסופיה, ספרות, מוזיקה, בלשנות אנגלית, חקר התרגום ועוד תחומים המפתחים מחשבה מקורית וביקורתית.

אנו מזמינים אתכם/ן להצטרף לקהילת הפקולטה למדעי הרוח ולהיות שותפים להצלחתה ולשלל הפעילויות האקדמיות והחברתיות שמתרחשות במסגרתה.

הפקולטה למדעי הרוח

אוניברסיטת בר אילן